Lisätietoa

Olet tullut tietokoneista, tietokoneohjelmoinnista, tietokonetaiteesta ja verkkosuunnittelusta kertovan blogin sivuille. Täältä saat hyödyllistä tietoa kaikista edellä mainituista asioista ja lisäksi monista muista aihetta sivuavista artikkeleista. Tämä sivu soveltuu myös vasta-alkajille, joten riittää, että olet vain kiinnostunut aiheesta: sinun ei missään nimessä tarvitse olla ammattilainen. Riittää kun intoa löytyy ja me opastamme sinut asiassa eteenpäin! Joka artikkelin alussa selitämme millaisesta alustasta se kertoo tai millaiselle alustalle harjoitteet on suunniteltu. Näin voit valita itsellesi hyödyllisimmät artikkelit ja saada maksimaalisen määrän itsellesi sopivaa tietoa kuluttamatta liikaa aikaa sinulle turhien artikkeleiden läpilukemiseen.

Kenelle blogin artikkelit sopivat?

Tämän blogin artikkelit sopivat ihan jokaiselle kiinnostuksen kohteista ja ammatista riippumatta, sillä nykymaailma on menossa yhä nopeammin ja nopeammin siihen suuntaan, ettei elämässä yksinkertaisesti enää pärjää ilman IT-taitoja eli tietokonetaitoja. Vähintään alkeelliset tietokonetaidot vaaditaan nykyään ihan jokaiselta, mikä näkyy konkreettisesti koulujen radikaalisti kasvaneessa tietokoneopetuksessa. Tärkeää työllistymisen ja työn sujuvuuden kannalta on siis se, että on valmis oppimaan uutta ja omaa edes jonkinmoisen digipohjan.

Onneksi alkeellisten tietokonetaitojen saavuttaminen ei ole vaikeaa, vaan taidot ovat usein saavutettavissa suhteellisen nopeastikin. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että on ryhdyttävä tuumasta toimeen ja alettava oppimaan. Ei sitä tietoisuutta muullakaan tavalla itselleen voi saada! Kannattaa siis alistua kohtaloonsa ja laskeutua jälleen opiskelijan tasolle. Mikäli tuntuu, ettei etene opinnoissaan itse lainkaan, kannattaa hakeutua aiheesta kertoville kursseille, joissa voi tutustua digimaailmaan rauhassa opettajan johdolla. Jos kuitenkin tuntuu, että vain pieni potku puuttuu, saattaa selittävien artikkeleiden lukeminen olla riittävä silta oppimisen maailmaan.

Toivomme, että blogimme kattavat ja opettavaiset artikkelit tarjoavat sinulle oppimisen iloa sekä runsaasti sellaista tietoa, josta on sinulle hyötyä tulevaisuudessa!